Hosting

Eenvoudige hosting zonder poespas: dat zijn de pakketten die Apestaart biedt. Betrouwbaar en eenvoudig zelf te beheren. In het administratiepanel kun je eenvoudig zelf e-mailadressen aanmaken en beheren (inclusief onbeperkt mailforwarders en autoresponders instellen), backups maken en terugzetten en met één klik diverse softwarepakketten installen met behulp van Installatron. Hiermee kunt u zeer eenvoudig systemen zoals Joomla, Wordpress, Drupal, diverse forums, webwinkels en nog veel meer installeren én onderhouden.

De aangemaakte mailadressen zijn als POP- of IMAP account te gebruiken in elk mailprogramma (denk aan Outlook, Outlook express, Apple mail, Thunderbird etc) en/of te gebruiken via een gebruiksvriendelijke webmail via de browser: Roundcube.

Hoe werkt het?

Je registreert 1 .nl-domeinnaam en kiest daarbij een pakket om alleen te mailen vanaf die domeinnaam of om een website te plaatsen. Mocht je extra schijfruimtenodig en/of dataverkeer nodig hebben (denk aan een webwinkel met vele -honderden, duizenden- producten, websites met een archief vol met downloads of bijvoorbeeld een website die vele bezoekers trekt) dan kun je kiezen voor een uitgebreid pakket. Alle specificaties zijn ook op aanvraag extra uit te breiden. Bijvoorbeeld extra mailadressen bij een standaardpakket.

Pakket
Inclusief 1 domeinnaam*
Schijfruimte
Dataverkeer
E-mail adressen
Webmail
FTP-toegang
MySQL database
Geschikt voor
Prijs per jaar
 
Mail only
yes
1 GB (alleen mail)
500 MB
2
yes
no
no
mailen vanuit eigen domein
€ 29,00
bestel up
Standaard
yes
3 GB
1 GB
5
yes
yes
yes
standaard website,
oa. Joomla & WordPress
€ 49,00
bestel up
Uitgebreid
yes
10GB
2 GB
10
yes
yes
yes
grote website met veel bezoekers (dataverkeer) en/of veel opslag
€ 79,00
bestel up

* domeinregistratie is inbegrepen voor één .nl domeinnaam. Voor domeinnamen met andere extensies (oa .com / .eu / .org / .nu / .be / .biz / .info etc) wordt een toeslag berekend (het verschil in registratiekosten tussen een .nl domeinnaam en de gekozen extensie). Extra domeinnamen zijn tegen de geldende tarieven extra te registreren. Deze kunnen gekoppeld worden aan de hoofd-domeinnaam.

De servers staan in Nederland en vallen dus onder nederlandse wetgeving.

Contact

Apestaart webdesign & dtp
Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
info@niqui.nl

Joomla! 3 Certified Administrator

Volg Apestaart

 

facebooktwitterlinkedingoogle-plus