Websites

Een professionele website voor iedereen betaalbaar

Iedereen is tegenwoordig te vinden op internet. Of het nou om een bedrijf gaat, een vereniging, stichting, vriendenclub, familie, hobbyclub.... Apestaart brengt een mooie, functionele website nu voor iedereen binnen handbereik. Betaalbare oplossingen in een professioneel jasje. Apestaart ontwerpt en realiseert de websites zelf. De opdrachtgever wordt steeds bij het proces betrokken zodat er een eindresultaat ontstaat waar we samen trots op mogen zijn! En dat eindresultaat kan variëren van een puur informatieve website tot een interactieve site met webshop, integratie met social media, nieuwsmodule, forum... en alles wat je nog meer kunt bedenken.

websites

Webdesign

Je wilt je bedrijf professioneel presenteren op het web. En je wilt natuurlijk gevonden worden tussen alle andere sites. Apestaart ontwerpt alle websites op maat, geheel aansluitend bij je eigen huisstijl, aansluitend bij de doelgroep en google-vriendelijk. Desgewenst kan het ontwerp gebundeld worden met hosting en onderhoud van de site: zo ben je altijd verzekerd van een site die up-to-date is.

Techniek

Veruit de meeste websites die door Apestaart worden opgeleverd worden gerealiseerd in het cms Joomla. Dit is een open source programma: dat houdt in dat het programma door iedereen gratis gebruikt mag worden. Joomla is één van de meest gebruikte systemen wereldwijd om websites mee te bouwen. Dit heeft als voordeel dat er een grote gebruikersgroep is en je mag dan ook verwachten dat het systeem nog lange tijd zal blijven bestaan en verder ontwikkeld zal worden.
Een cms (content management systeem) heeft voor jou, als website eigenaar, het voordeel dat je ook zélf aan de slag kunt met je website. Als je met Word kunt werken kun je ook de teksten van je website aanpassen. Wil je meer? Dat kan, jij bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan in het zelf onderhouden van je website. En indien nodig of gewenst kun je altijd op ondersteuning of advies rekenen van Apestaart.

Contact

Apestaart webdesign & dtp
Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
info@niqui.nl

Joomla! 3 Certified Administrator

Volg Apestaart

 

facebooktwitterlinkedingoogle-plus