Websites

Een professionele website voor iedereen betaalbaar

Iedereen is tegenwoordig te vinden op internet. Of het nou om een bedrijf gaat, een vereniging, stichting, vriendenclub, familie, hobbyclub.... Apestaart brengt een mooie, functionele website nu voor iedereen binnen handbereik. Betaalbare oplossingen in een professioneel jasje. Apestaart ontwerpt en realiseert de websites zelf. De opdrachtgever wordt steeds bij het proces betrokken zodat er een eindresultaat ontstaat waar we samen trots op mogen zijn! En dat eindresultaat kan variëren van een puur informatieve website tot een interactieve site met webshop, integratie met social media, nieuwsmodule, forum... en alles wat je nog meer kunt bedenken.

Joomla specialist

Apestaart is gespecialiseerd in Joomla! Joomla is een content management systeem (cms) dat wereldwijd misschien wel het meest gebruikt wordt. Een cms zorgt ervoor dat een website eenvoudig beheerd kan worden, ook door mensen zonder kennis van webdesign. Door in een beveiligde back-end in te loggen kun je teksten en andere elementen eenvoudig aanpassen.

Vindbaar op internet

Hoe zorg je er nou voor dat jouw site gezien wordt? Zoekmachinemarketing, zoekmachineoptimalisatie, SEO, meta-tags, keywords. Het zijn allemaal begrippen die je vast al eerder voorbij zag komen maar die moeilijk 'grijpbaar' zijn. Wat komt er nu precies allemaal bij kijken om te zorgen dat jij bezoekers krijgt op je site. Oh wacht, en dan natuurlijk niet zomaar willekeurige bezoekers, maar bezoekers die JOUW PRODUCT willen kopen of JOUW DIENST nodig hebben.

Onderhoud & support

Als je een website hebt is het belangrijk om deze up to date te houden. Niemand heeft iets aan verouderde informatie of nieuwsberichten van een jaar geleden. Ook het ontwerp - hoe mooi en functioneel ook - is vaak vergankelijk. In de digitale wereld staat de techniek bepaald niet stil, de mogelijkheden van internet groeien nog elke dag en ook dat heeft invloed op het uiterlijk van websites en de achterliggende techniek.

Hosting

Eenvoudige hosting zonder poespas: dat zijn de pakketten die Apestaart biedt. Betrouwbaar en eenvoudig zelf te beheren. In het administratiepanel kun je eenvoudig zelf e-mailadressen aanmaken en beheren (inclusief onbeperkt mailforwarders en autoresponders instellen), backups maken en terugzetten en met één klik diverse softwarepakketten installen met behulp van Installatron. Hiermee kunt u zeer eenvoudig systemen zoals Joomla, Wordpress, Drupal, diverse forums, webwinkels en nog veel meer installeren én onderhouden.

Contact

Apestaart webdesign & dtp
Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
info@niqui.nl

Joomla! 3 Certified Administrator

Volg Apestaart

 

facebooktwitterlinkedingoogle-plus