Over Apestaart

Apestaart is een eenvrouwszaak, opgericht op 1 januari 2000 in Tilburg. Mijn missie was - én is - om met Apestaart grafisch ontwerp en webdesign beschikbaar en betaalbaar te maken voor kleine en startende ondernemingen, ZZP'ers en non-profit organisaties zoals verenigingen en stichtingen.

Geen duur kantoor, geen dure overheadkosten maar wel iemand die weet wat het is om ondernemer te zijn; iemand die graag meedenkt met andere ondernemers. Iemand die creativiteit en techniek weet te combineren waardoor ontwerp en realisatie van een website hand in hand gaan. Iemand die je helpt om jouw bedrijf een eigen gezicht te geven en om jouw product of dienst in de markt te zetten.

Door de jaren heen is de nadruk steeds meer verschoven van ontwerpen voor papier naar ontwerpen voor en communiceren via internet. Door deze nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen zijn de diensten en skills de laatste jaren uitgebreid. En mocht er extra expertise nodig zijn dan heeft Apestaart altijd de jusite connecties om mee samen te werken.

En wie zit er dan achter Apestaart?

niquiDat ben ik, Niqui Seuntjens. Geboren (1973) en getogen in de Kempen en verhuisd naar Tilburg in 1999.

Ik heb een opleiding gevolgd aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven, beroepenveld Vormgeven. Daar heb ik mijn diploma behaald in 1997. Jaren daarna heb ik mijn propedeuse van de opleiding Communicatie gehaald aan de Fontys in Eindhoven. Dit is een mooie aanvulling op en verdieping van mijn werk. Verder heb ik - met name op gebied van webdesign en social media - veel kennis opgedaan door zelfstudie, cursussen en aanvullende workshops.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij twee fotolaboratoria op de digitale afdeling (scannen, fotobewerking, printen op groot formaat) en later als ontwerper/dtp'er bij een bedrijf in voedingssupplementen waar ik onder andere verpakkingen, advertenties, winkeldisplays en huis-aan-huis magazines heb gemaakt.

In mijn privéleven ben ik moeder van een eigenwijze tweeling van 5 jaar en daarnaast ben ik actief als vrijwilliger bij het Totaalfestival in Bladel, een zesdaags festival met muziek, theater en beeldende kunst dat elk jaar in de laatste week van juli plaatsvindt. Bij dit festival heb ik ook enkele jaren de publiciteit verzorgd: van website tot posters tot programmakranten en meer.

Contact

Apestaart webdesign & dtp
Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
info@niqui.nl

Joomla! 3 Certified Administrator

Volg Apestaart

 

facebooktwitterlinkedingoogle-plus