Apestaart helpt je

Je bent ondernemer en je wilt dat jouw bedrijf zichtbaar is. En dan graag zonder dat het je bergen met tijd en energie kost, want die tijd en energie kun je beter bewaren voor je klanten.

Met een aansprekend logo en duidelijke huisstijl die uitstraalt waar je voor staat kun je voor de dag komen. Ben je herkenbaar. En krijgt jouw bedrijf een eigen gezicht. Dat vormt de basis voor de rest van je communicatie. Of dat nou op internet is met een website, op Facebook of Twitter, met een folder, brochure of de belettering van je bedrijfswagen: Apestaart helpt je daarbij. Denkt met je mee. Geeft advies. En werkt het allemaal uit, zodat jij je bezig kunt houden met waar jíj goed in bent: je eigen zaak runnen.

Is dat alles?

Apestaart kan naar keuze de bestanden als drukklare pdf aanleveren zodat je zelf bepaalt waar het gedrukt wordt. Maar natuurlijk kan Apestaart ook het gewenste drukwerk leveren. Altijd tegen scherpe tarieven, zonder in te leveren op kwaliteit.

Mag het nog ietsje meer zijn?

Alleen een website is in de huidige tijd meestal niet meer genoeg om ook goed gevonden te worden. Apestaart helpt je ook met allerlei zaken die aan webdesign grenzen. Wat kan Social Media betekenen voor jouw succes? Hoe begin je eraan? Hoe zorg je dat je het overzichtelijk houdt? Welke sites zijn belangrijk, waar vindt mijn doelgroep mij? Wat kan ik doen om mijn website beter vindbaar te maken? Op welk manier kan ik e-mail marketing inzetten, kan ik nieuwsbrieven en mailings versturen vanuit mijn website? Hoe kan ik mijn voordeel halen uit AdWords, het advertentie-netwerk van Google? Zijn er nog andere manieren om mijn diensten of producten onder de aandacht te brengen? Veel vragen, en Apestaart helpt je graag om antwoorden te vinden. Eerlijke en bruikbare antwoorden.

Contact

Apestaart webdesign & dtp
Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
info@niqui.nl

Joomla! 3 Certified Administrator

Volg Apestaart

 

facebooktwitterlinkedingoogle-plus