Apestaart helpt je

Je bent ondernemer en je wilt dat jouw bedrijf zichtbaar is. En dan graag zonder dat het je bergen met tijd en energie kost, want die tijd en energie kun je beter bewaren voor je klanten.

Met een aansprekend logo en duidelijke huisstijl die uitstraalt waar je voor staat kun je voor de dag komen. Ben je herkenbaar. En krijgt jouw bedrijf een eigen gezicht. Dat vormt de basis voor de rest van je communicatie. Of dat nou op internet is met een website, op Facebook of Twitter, met een folder, brochure of de belettering van je bedrijfswagen: Apestaart helpt je daarbij. Denkt met je mee. Geeft advies. En werkt het allemaal uit, zodat jij je bezig kunt houden met waar jíj goed in bent: je eigen zaak runnen.

Over Apestaart

Apestaart is een eenvrouwszaak, opgericht op 1 januari 2000 in Tilburg. Mijn missie was - én is - om met Apestaart grafisch ontwerp en webdesign beschikbaar en betaalbaar te maken voor kleine en startende ondernemingen, ZZP'ers en non-profit organisaties zoals verenigingen en stichtingen.

Contact

Apestaart webdesign & DTP

Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Freelancer inhuren

Tijdelijk iemand nodig om alle voorkomende werkzaamheden te doen op gebied van DTP, grafisch ontwerp of webdesign? Deadlines komen in zicht komen en er moet nog té veel werk gedaan worden, de vaste dtp'er is ziek of met vakantie of je wilt voor de afwisseling eens iemand anders een ontwerp laten maken.

Contact

Apestaart webdesign & dtp
Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
info@niqui.nl

Joomla! 3 Certified Administrator

Volg Apestaart

 

facebooktwitterlinkedingoogle-plus