Digitale documenten

'Ik wil zo graag digitale facturen versturen, kan ik een bestandje krijgen om mijn logo in Word te zetten?' Bekende vraag voor grafisch ontwerpers. Maar er zijn natuurlijk betere manieren om je huisstijl ook in al je digitale documenten door te voeren. Zodat die factuur of brief er in iemands mailbox hetzelfde uitziet als een factuur of brief uit een envelop.

Ik zie nog veel te vaak dat er wel aandacht besteed is aan een mooi vormgegeven huisstijl, maar dat er vervolgens in de digitale documenten maar weinig van wordt gebakken. Jammer, want dat is echt een gemiste kans. Terwijl er hele eenvoudige oplossingen zijn. Wist je dat je met juiste software op digitaal briefpapier een pdf-je kunt 'printen'? Dat is helemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt.

Digitaal briefpapier

Apestaart helpt je bij het stroomlijnen en professionaliseren van je digitale documenten. Vanuit elk programma, vanaf computer, laptop of tablet. Naast een pdf-bestand dat geschikt is om als digitaal briefpapier te gebruiken, kan Apestaart ook jouw computer/laptop/tablet zó instellen dat je eenvoudig vanuit élk programma je documenten kunt 'printen' naar een pdf-bestand op digitaal briefpapier. Zodat er niets van jouw huisstijl verloren gaat. Dát is nog eens modern ondernemen!

Digitale brochures of flyers

Behalve digitaal briefpapier kan Apestaart natuurlijk ook andere documenten geschikt maken voor digitale verspreiding. Denk aan een doorbladerbare folder op je website, een e-book of een digitale flyer of uitnodiging om te verspreiden via sociale media. De mogelijkheden hangen af van het uiteindelijke doel.

Contact

Apestaart webdesign & dtp
Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
info@niqui.nl

Joomla! 3 Certified Administrator

Volg Apestaart

 

facebooktwitterlinkedingoogle-plus