Grafisch ontwerp & DTP

Je bedrijf een eigen 'smoel' geven? Je imago opfrissen? Apestaart helpt je.

Je wilt je naar de buitenwereld professioneel en origineel presenteren. Je wilt betrouwbaar en serieus overkomen. Je wilt uitstralen waar je goed in bent, wat je belangrijk vindt. Of je hebt al langer een bedrijf, maar het kwam er nooit echt van om een duidelijke en professionele huisstijl te ontwikkelen. Of je hebt wel een logo en huisstijl maar wilt deze opfrissen? Apestaart maakt logo's en bijpassende huisstijlen voor beginnende én bestaande bedrijven. In nauw overleg. Eigen inbreng is uiteraard mogelijk, maar zeker niet noodzakelijk.

Drukwerk & Sign

En dan is het ontwerp klaar. Wat wil je ermee doen? Sommige documenten worden ontworpen om digitaal verspreid te worden (bijvoorbeeld als pdf document) maar ook drukwerk is zeker nog van deze tijd. Briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, rapportomslagen, flyers en nog veel meer.

Digitale documenten

'Ik wil zo graag digitale facturen versturen, kan ik een bestandje krijgen om mijn logo in Word te zetten?' Bekende vraag voor grafisch ontwerpers. Maar er zijn natuurlijk betere manieren om je huisstijl ook in al je digitale documenten door te voeren. Zodat die factuur of brief er in iemands mailbox hetzelfde uitziet als een factuur of brief uit een envelop.

Contact

Apestaart webdesign & dtp
Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
info@niqui.nl

Joomla! 3 Certified Administrator

Volg Apestaart

 

facebooktwitterlinkedingoogle-plus